Trainingen

Integriteit en inclusie

Een organisatie, haar medewerkers en klanten moeten uit kunnen gaan van de integriteit van iedereen die er werkt. Werken aan het kritisch denken en een integere houding van medewerkers en leidinggevenden is een voortdurend proces, men moeten altijd in een veilige sfeer zich kunnen uitspreken en tegenspreken.

$erder met
integriteit en inclusie

We helpen organisaties, teams en leidinggevenden verder in het kunnen herkennen van moraliteit in situaties op het werk en op het snijvlak werk/privé, het bespreken van dilemma’s met collega’s en het onderzoeken van morele kwesties. Daarbij zoeken wij altijd naar de balans tussen denken, overleggen en praktisch handelen. ‘Visie zonder actie is hallucinatie’ vinden we daarbij een toepasselijke spreuk.

Werken aan integriteit heeft een stoffig imago; onze deelnemers ervaren dat dit geheel niet waar hoeft te zijn!

Masterclass of lezing
Integriteit en social media
Integriteit en aanspreken
Integriteit en samenwerken

Ontdek de impact van zelfkennis en versterk het leiderschap binnen jullie organisatie met onze training ‘Essentiële Zelfkennis voor Leiders.’ Deelnemend leidinggevenden verkrijgen diepgaand inzicht in hun individuele leiderschapsstijlen, waarden en sterke punten, waardoor zij als team zelfverzekerd en doelgericht kunnen leiden. Deze training, met diverse persoonlijkheidstesten, managementtheorieën en interactieve werkvormen, biedt een unieke mix van inzichten en vaardigheden. Ze ontwikkelen gezamenlijk effectieve strategieën om conflicten te beheren, leiderschap aan te passen aan teambehoeften en een inclusieve werkomgeving te cultiveren. Investeer vandaag in de groei van jullie leiders en neem contact met ons op!

Moreel beraad voor teams
Integer leiderschap

Verder met opleidingen biedt hierbij altijd maatwerk, de opleiding moet precies dát zijn wat deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.

Morele dilemma’s
Kritisch denken

Kom $erder met

De kracht van diversiteit

Ga met jouw team op een interactieve manier aan de slag met de thema’s diversiteit en inclusie. Voer een open gesprek en daag jezelf uit om ècht te luisteren en concrete plannen te maken.

Willen jullie werken aan een diverser, inclusiever team

Ga samen aan de slag en maak een goede (door)start met deze workshop.

Wij vertellen je niet hoe het moet, maar wijzen wel de weg.

Tijdens deze workshop gaat het team manieren bedenken om hun eigen team- of organisatiecultuur nog meer open te stellen voor andere meningen en nieuwe gezichten.

Onder leiding van een van onze trainers worden ze in kleine groepjes uitgedaagd om te praten over inclusie en diversiteit in hun team. Dit in de breedste zin van het woord, dus diversiteit en inclusie als het gaat over zaken als afkomst, religie en handicap, maar ook over andere manieren van communiceren, denken en werken. Als je inclusief wil samenwerken moet je oprecht kunnen zeggen wat je denkt of voelt en vervolgens ook op zoek durven naar tegengeluiden.

Naast praten is toepassing in de praktijk een belangrijk punt van aandacht.

Verder met opleidingen biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.