Trainingen

Lean

Welkom in de wereld van continu verbeteren!

Heb je het idee dat de processen in jouw organisatie efficienter of effectiever kunnen? Wil je veranderingen intieren waar je meetbaar resultaat van gaat zien? Ga met ons aan de slag met een Lean traject en ontdek hoe je de drijvende kracht achter verbeterprocessen optimaal kan worden.

$erder met
Lean

Wij helpen jou, je team of organisatie verder met de juiste set vaardigheden, kennis en methodes zodat jij je organisatie zelfstandig kan leiden in succesvol en continu verbeteren.

Tijdens de training werken we met diverse simulatiegames waarmee je oefent met vaardigheden en de toepassing van kennis. Hierna ga je direct aan de slag met de praktische toepassing in je eigen werk waardoor je direct ervaart wat Lean jou en je organisatie op gaat leveren.

Root cause Problem solving
5s programma’s
Total Productive Maintenance (TPM)
Value Stream Mapping (VSM)

Ontdek de impact van zelfkennis en versterk het leiderschap binnen jullie organisatie met onze training ‘Essentiële Zelfkennis voor Leiders.’ Deelnemend leidinggevenden verkrijgen diepgaand inzicht in hun individuele leiderschapsstijlen, waarden en sterke punten, waardoor zij als team zelfverzekerd en doelgericht kunnen leiden. Deze training, met diverse persoonlijkheidstesten, managementtheorieën en interactieve werkvormen, biedt een unieke mix van inzichten en vaardigheden. Ze ontwikkelen gezamenlijk effectieve strategieën om conflicten te beheren, leiderschap aan te passen aan teambehoeften en een inclusieve werkomgeving te cultiveren. Investeer vandaag in de groei van jullie leiders en neem contact met ons op!

Lean Management
Lean basis

Verder met opleidingen biedt hierbij altijd maatwerk, de opleiding moet precies dát zijn wat deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.

Verkenning: is Lean iets voor ons?

Kom $erder met

lean

enOntdek de aanzienlijke voordelen van Lean trainingen voor uw organisatie bij Verder met opleidingen. Onze Lean trainingen bieden een waardevolle investering in de groei en efficiëntie van uw bedrijf.

Ten eerste helpen onze Lean trainingen organisaties om operationele processen te stroomlijnen en verspilling te verminderen. Door de principes van Lean te begrijpen en toe te passen, kunnen teams effectiever werken, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Daarnaast bevorderen Lean programma’s een cultuur van continue verbetering binnen uw organisatie. Medewerkers leren problemen snel te identificeren, op te lossen en processen voortdurend te optimaliseren. Dit leidt niet alleen tot een hogere productiviteit, maar ook tot een meer wendbare en innovatieve organisatie die beter kan inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Bovendien versterken Lean programma’s het teamwork en de samenwerking binnen uw teams. Door gezamenlijk te werken aan verbeteringen, ontstaat er een gedeeld begrip van de doelen en processen, wat de teamcohesie versterkt.

Kortom, met onze Lean trainingen legt u een solide basis voor een efficiënte, flexibele en innovatieve organisatie die klaar is voor de uitdagingen van de moderne zakelijke wereld. Investeer vandaag in Lean en oogst de vruchten van continue verbetering en groei.

 

Verder met opleidingen biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.