Ons verhaal

Kom $erder
Groei $erder

Ontwikkel $erder

De juiste expert voor de juiste klus

Verder met opleidingen is ontstaan uit een passie voor samenwerken en leren. We vinden het prachtig om te zien hoe mensen in onze opleidingen op hun eigen manier een stap verder zetten. Hoe ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn en datgene aanpakken wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen en daarbij hun omgeving betrekken.

Of dat nu op het gebied van persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, Lean of integriteit is: wij hebben de trainers in huis die passen bij de leerwensen van jou en je organisatie. De toepassing in de praktijk is daarbij het allerbelangrijkste, daar vind je tenslotte de waarde van onze trainingen terug: in het vernieuwde gedrag en het resultaat hiervan.

Onze programma’s zijn gebaseerd op bekende (management)theorieën, modellen en gereedschappen maar altijd gericht op de werkpraktijk van onze deelnemers. De theoretische uiteenzettingen zijn dan ook kort waarna we veel aandacht besteden aan de praktische ervaring en toepassing. De bijeenkomsten van Verder met Opleidingen laten zich kenmerken door expertise en energie; een combinatie van hard werken, veel leren en een leuke sessie hebben met elkaar is volgens ons het beste recept.

Om dit te kunnen waarborgen blijven wij, samen met onze trainers, zelf ook altijd in ontwikkeling. Zo houden wij onze eigen kennis, vaardigheden en expertise actueel.

De oprichters van $erder met Opleidingen

Roos van Velzen

Algemeen Directeur

Al van jongs af aan zit leren en ontwikkelen in mijn bloed: toen ik kleuter was wilde ik het allerliefste juf worden. En daar ben ik mijn werkende leven dan ook begonnen: in het onderwijs. Daarna ging ik mij richten op het geven van trainingen, wat meteen een schot in de Roos was voor mij.

Toen kinderen en nu volwassenen datgene bieden wat ze nodig hebben om zelf verder te kunnen vind ik een geweldig iets. Maar het binden van een groep trainers aan onze organisatie vind ik minstens even leuk. Of het nou overleggen over de opzet van programma’s, leren van en met elkaar, het vormen van een team of het bewaken van kwaliteit is, ik word er blij van!

Naast mijn werk word ik heel gelukkig van mijn gezin: mijn man Sjoerd en mijn prachtige dochters Lotte en Sofie!

 

Dennis Kleefman

Commercieel Directeur

Samen met mijn vrouw Monique deel ik mijn leven, en hebben we twee fantastische kinderen: Daan, een stoere kerel van 25, en Milan, een energieke jongeman van 20.

Mijn professionele reis begon als 15-jarige techneut in de autobranche, waar ik maar liefst 20 jaar heb doorgebracht, werkend voor twee verschillende premium automerken.

17 jaar geleden ontwaakte mijn passie voor trainen en opleiden. Sindsdien heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het geven van trainingen over diverse onderwerpen, zoals soft skills, leiderschap, teamontwikkeling, DiSC en Lean. Het is geweldig om te zien hoe mensen groeien en zich ontwikkelen dankzij onze trainingen.

Lees meer...

Mijn hart klopt sneller voor productie- en organisatieprocessen, waarbij ik geloof dat we door mensen te motiveren en te bewegen meer effect kunnen bereiken. Het bedenken van creatieve en leuke werkvormen om trainingen boeiend te maken, is iets waar ik al jaren enthousiast mee bezig ben. Een no-nonsense mentaliteit is mijn leidraad, en ik vind het geweldig om theoretische concepten tot leven te brengen in de praktijk.

Kortom, ik ben een kleurrijk figuur, een Amsterdammer met een liefde voor training, een passie voor sneakers en een warm hart.

Opleidingsadvies op maat

Of het nu een individu, team of organisatie betreft; wij helpen je een stap verder. Dit doen wij door het geven van inhoudelijk sterk en praktisch advies, coaching en training.

Ben jij een van de beste trainers van Nederland en wil je ook een plek in ons netwerk?