Trainingen

Hybride werken

Het thuiswerken tijdens de Corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat we het samenwerken opnieuw kunnen en moeten inrichten. Het nut van samenwerken is meer dan ooit duidelijk geworden bij veel van onze klanten. Maar hoe pakken we dat aan? Hoe maken we optimaal gebruik van de nieuwe kansen die deze situatie ons biedt?

$erder met
Hybride werken

Ontdek de sleutel tot succesvol hybride werken met onze op maat gemaakte trainingen voor teams en organisaties. In een tijd waar flexibiliteit en samenwerking de kern vormen van de moderne werkplek, helpen onze trainingen teams om naadloos te navigeren tussen virtuele en fysieke werkomgevingen.

Onze deskundige trainers bieden praktische inzichten en tools om de uitdagingen van hybride werken te overwinnen. Van effectieve virtuele communicatie tot het bouwen van een sterke teamcultuur op afstand, onze trainingen zijn ontworpen om uw team te ondersteunen bij het maximaliseren van productiviteit en het creëren van een samenwerkingsomgeving die de afstand overbrugt. Investeer in de toekomst van uw organisatie en laat ons u begeleiden naar een succesvolle hybride werkervaring.

Samenwerking opnieuw ontwerpen
Teamontwikkeling
Nieuwe rituelen
Bijeenkomsten vormgeven
Leidinggeven aan hybride teams
Overleggen: online of op locatie?

Ontdek de impact van zelfkennis en versterk het leiderschap binnen jullie organisatie met onze training ‘Essentiële Zelfkennis voor Leiders.’ Deelnemend leidinggevenden verkrijgen diepgaand inzicht in hun individuele leiderschapsstijlen, waarden en sterke punten, waardoor zij als team zelfverzekerd en doelgericht kunnen leiden. Deze training, met diverse persoonlijkheidstesten, managementtheorieën en interactieve werkvormen, biedt een unieke mix van inzichten en vaardigheden. Ze ontwikkelen gezamenlijk effectieve strategieën om conflicten te beheren, leiderschap aan te passen aan teambehoeften en een inclusieve werkomgeving te cultiveren. Investeer vandaag in de groei van jullie leiders en neem contact met ons op!

Kom $erder met

Hybride samenwerken

Stap binnen in onze op maat gemaakte training, “Hybride samenwerken” die specifiek is ontworpen om teams te versterken en te inspireren in de wereld van hybride werken. Deze interactieve en praktijkgerichte training rust uw team uit met essentiële vaardigheden om soepel te navigeren door zowel virtuele als fysieke werkinstellingen.

Programma Highlights:

1. Virtuele Communicatie:
Leer effectieve communicatiestrategieën voor online samenwerking, inclusief het gebruik van digitale tools voor heldere communicatie en teamoverleg.

2. Teamcultuur op Afstand:
Ontwikkel technieken om een sterke teamcultuur te bevorderen, zelfs op afstand. Ontdek manieren om teambinding en betrokkenheid te stimuleren zonder fysieke nabijheid.

3. Efficiënt plannen:
Leer strategieën voor het plannen en beheren van projecten in een hybride omgeving, waardoor teamleden flexibel kunnen werken zonder concessies te doen aan de productiviteit.

4. Balans Tussen Werk en Welzijn:
Versterk het bewustzijn van het welzijn van teamleden en ontwikkel gezonde werkpraktijken voor een gebalanceerd en duurzaam hybride werkleven.

5. Teambuilding-Activiteiten:
Ervaar dynamische teambuilding-activiteiten die zowel de virtuele als fysieke aspecten van het team versterken, waardoor een gevoel van eenheid wordt bevorderd.

Deze training biedt niet alleen praktische inzichten, maar creëert ook een inspirerende ruimte waar teams samen groeien, ongeacht de fysieke locatie. Bereid uw team voor op succes in de hybride toekomst van werken.

Verder met opleidingen biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.